Уряд Німеччини розглядає посилення карантину

Уряд Німеччини розглядає посилення карантину

Уряд Німеччини розглядає можливість посилення карантину.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорить це з керівниками федеральних земель. Про це повідомляє РБК з посиланням на Reuters.

Обговорення посилення локдауна пройде в неділю, 13 грудня. На ньому розглянуть різні нові заходи, серед яких закриття шкіл і магазинів. Останні можуть бути закриті на різдвяні вихідні.

У Німеччині триває збільшення щоденного приросту нових випадків зараження коронавірусів. У п’ятницю повідомлялося про понад 28 тисяч нових випадків.

Через важку ситуацію з коронавірусів деякі регіони вже самостійно посилили карантин і тепер ця можливість розглядається на державному рівні.

У Німеччині вже шість тижнів діє жорсткий карантин, який називають “легким локдауном”. В рамках обмежень закриті бари і ресторани.

Нагадаємо, в Швейцарії посилюють карантин на тлі зростання захворюваності коронавірусів. Серед нових заходів обмеження роботи магазинів, барів і ресторанів в нічний час.

Раніше повідомлялося, що Греція дозволить відкриття перукарень та магазинів під час різдвяного сезону. Втім, більшість інших роздрібних магазинів будуть закритими.

Поділитись