У Росії батьки учнів побили п’ятикласника за знущання над дітьми

У Росії батьки учнів побили п’ятикласника за знущання над дітьми

У російському Примор’ї батьки учнів побили в шкільному туалеті п’ятикласника. Таким чином вони хотіли провчити хлопчика те, що він безкарно знущався над іншими дітьми, повідомляє Deita.ru.


Батьки учнів школи в приморському місті Великий Камінь самостійно вирішили покарати хлопчика, на якого скаржилися їхні діти. Вони спіймали п’ятикласника, насильно завели його в шкільний туалет, натовкли головою в унітаз і побили. Як сильно постраждала дитина, поки невідомо.

За інформацією далекосхідного агентства Deita.ru, батьки вирішили влаштувати самосуд через те, що поведінка хлопчика викликала побоювання за життя і здоров’я інших дітей.

Він вимагав у однокласників гроші, бився, ображав, псував чужі речі, одного разу прийшов в школу з ножем.

Разом з тим численні скарги і заяви в поліцію так ні до чого не призвели.

Останньою краплею став випадок, який стався кілька днів тому – п’ятикласник вдарив однокласницю, після чого її госпіталізували з підозрою на розрив селезінки. Як повідомляється, хлопчика виховує бабуся, його батьки позбавлені батьківських прав.

Прокуратура Примор’я почала перевірку інциденту з побиттям школяра. Вона також перевірить освітню установу після повідомлень про те, що потерпілий хлопчик сам систематично наражав на небезпеку здоров’я інших дітей.

Поділитись