У Кремлі прокоментували пересування російської військової техніки в регіонах Росії

У Кремлі прокоментували пересування російської військової техніки в регіонах Росії

Прес-секретар президента РФ, Дмитро Пєсков, сьогодні в спілкуванні з журналістами в черговий раз прокоментував пересування російської військової техніки в регіонах Росії, близьких до України. Зокрема, в Ростовській області.

Позиція незмінна – «Російська армія пересувається по території Росії, як і де вважає за потрібне». Але при цьому Пєсков додав, що «російська армія не становить загрози для жодної країни світу».

При цьому прес-секретар Путіна зазначив, що в Кремлі «вважають важливим забезпечити безпеку всіх громадян самопроголошених республік Донбасу».

Тобто по суті прямо дав зрозуміти, що Росія таки може прямо втрутитися в конфлікт на сході в разі його ескалації. Принаймні в рамках своїх дій на непідконтрольною Україні території Донбасу. Пєсков також акцентовано прокоментував загибель дитини на непідконтрольних Донбасі, про не до кінця зрозумілих обставин якій ми сьогодні вже писали.

Позиція – «В Кремлі не бачать підстав сумніватися в правдивості даних про загибель дитини в Донбасі: важко уявити, щоб це був фейк».

Хоча при цьому він зазначив, що в Кремлі не мають верифицированной інформацією про загибель дитини. Тобто взяли за основу саме заяву «ДНР».

Поділитись