ПриватБанк роз’яснив нові правила переказу грошей

ПриватБанк роз’яснив нові правила переказу грошей

ПриватБанк роз’яснив нові правила переказу грошей. Клієнти ПриватБанку отримали електронні листи з роз’ясненням нових правил.

ПриватБанк розіслав своїм клієнтам електронні листи з роз’ясненням нових правил переказу грошей, які вступили в силу, повідомляє Знай юа.

“З 28.04.2020 набрали чинності закон про фінансовий моніторинг та інші законодавчі акти про нові вимоги до переказів. Ліміти на одні перекази зменшились, на інші – навпаки. Хочемо заспокоїти: закон суттєво не змінить життя 99% користувачів міжнародних переказів ПриватБанку, адже вони вже ідентифіковані або проходять ідентифікацію на етапі здійснення переказу; обмеження не стосуються звичайних переказів – від родичів і знайомих, зарплат, соціальних виплат, оплат товарів, робіт або послуг тощо”, – йдеться у повідомленні ПриватБанку.

Також у повідомленні банку йде мова, що нові зміни дозволять ідентифікованим клієнтам ПриватБанку збільшити суми міжнародних переказів. Наприклад, переказ P2P (з картки на картку) були 15 000 грн, а стали 29 999 грн.

“Надсилання переказу із закордонної картки на картку ПриватБанку – до 29 999 грн (в екв); Надсилання з картки ПриватБанку на закордонну картку будь-якого банку світу – до 29 999 грн (в екв). По-друге, збільшено суми для SWIFT-переказів (за умови відсутності ознак ризиковості). SWIFT-переказів було до 150 000 грн (в екв.), а стало до 400 000 грн (в екв.)”, – повідомляє ПриватБанк.

Також ПриватБанк уточнює, що для відправників – суму переказів без підтверджувальних документів збільшено до 400 000 грн (в екв.), а для одержувачів – автоматичне зарахування до 400 000 грн (в екв.).

Поділитись