На Чернігівщині пройшли масштабні військові навчання

На Чернігівщині пройшли масштабні військові навчання

Масштабні тактичні навчання з бойовою стрільбою відбулися на полігоні в Чернігівській області. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України у Facebook. У тренуваннях взяли участь військовослужбовці однієї з танкових бригад.

“У визначений час, війська почали висуватися з вихідного району для наступу на рубіж для переходу в атаку. Дії танкових військ при розгортанні підтримувала армійська авіація Сухопутних військ ЗС України. На максимально можливій швидкості підрозділи пройшли складну пересічену місцевість та почали атаку передових сил противника”, йдеться у повідомленні.
У навчаннях відпрацьовувалися елементи введення в бій резервів батальйону та розгортання їх у бойові порядки.
“Евакуацію «підбитої» техніки з поля бою проводили підрозділи технічного забезпечення. За наказом з командно-спостережного пункту, для нарощування зусиль на напрямку головного удару, було введено в бій другий ешелон”, – кажуть військові.

“Після виконання подальшого завдання, бригада перейшла до оборони. Під час тактичних навчань батальйони вели оборонний бій з противником силами танкових та механізованих підрозділів”, йдеться у повідомленні.

Поділитись