Мер Конотопа облив водою депутата Качуру

Мер Конотопа облив водою депутата Качуру

Артем Семеніхін образився на те, що “слуга народу” дорікає його проблемами з водою в регіоні.

Мер Конотопа Артем Семеніхін влаштував бійку з приїхавшим до рідного міста депутатом від “Слуги народу” Олександрою Качурою та спробував облити його водою. В результаті дійшло до бійки депутата з охороною мера.

Сьогодні з робочим візитом депутат Олександр Качура був в Сумській області, де на засіданні сесії Конотопської ОТО підняв питання проблем міста. З собою парламентарій приніс пляшку місцевої водопровідної води, яку не можна пити або використовувати для приготування їжі. Тому політик попросив мера Артема Семеніхіна перевірити її якість.

Семеніхіну це не сподобалося, і він, запропонувавши гостю “витвережуватися конотопської водою”, почав обливати депутата. Відразу ж підбігли двоє охоронців мера і почали штовхати Качуру, сталася бійка.

Депутат місцевої ради Юлія Трухина заявила, що дійсно є проблема з водою, а Семеніхін повівся неадекватно. На її думку, меру не було чим аргументовано відповісти. Порушено кримінальну справу за статтею про перешкоджання роботі народного депутата.

Олександр Качура не прокоментував інцидент в своєму телеграм-каналі, обмежившись репостом новини від Pavlovsky News (де залишив лише відео своїй полум’яній промові, а інцидент з обливанням водою прибрав).

Семеніхін ж уже вийшов в прямий ефір на своїй сторінці в Фейсбук зі зверненням до Володимира Зеленського, де звинуватив Качура в тому, що за два роки перебування у Верховній Раді депутат для Конотопа не зробив нічого, навіть обіцяні “іржаві трамваї” зі столиці не зміг передати рідному місту. А конотопську воду, якої він облив депутата, назвав “святий”.

Поділитись