Китайська вакцина від коронавірусу підтвердила ефективність на 79,3%

Китайська вакцина від коронавірусу підтвердила ефективність на 79,3%

Вакцина китайської фармацевтичної компанії Sinopharm здатна запобігти ризику зараження в 79,3% випадків.

Про це повідомив в середу пекінський інститут біологічних продуктів, що входить в структуру даної комерційної організації.

“Ця вакцина довела свою безпеку. Вона виявилася ефективною на 79,3%”, – говориться в заяві, опублікованій на офіційному сайті інституту.

Як нагадує інститут, Sinopharm вже направила документи до Державного управління з контролю за фармацевтичною продукцією КНР для запуску масового виробництва відповідного продукту.

Раніше Центр оцінки лікарських препаратів при регуляторі офіційно схвалив вакцину цієї компанії. За його відомостями, незабаром вона буде доступна на ринку.

Як оголосила Китайська державна група (CNBG), контрольована Sinopharm, в 2021 році вона планує провести до 1 млрд доз вакцини від коронавируса.

CNBG – не єдина китайська фармацевтична компанія, яка заявила про готовність забезпечити масштабні поставки препаратів від коронавируса на міжнародний ринок. Базована в Пекіні Sinovac Biotech оголосила, що привернула інвестиції в розмірі понад $ 500 млн для щорічного виробництва 600 млн доз вакцини власної розробки.

Поділитись