Із Сектора Гази по Ізраїлю випустили понад 50 ракет

Із Сектора Гази по Ізраїлю випустили понад 50 ракет

Щонайменше 50 ракет були випущені у вівторок палестинськими радикалами з сектора Гази по ізраїльській території, 20 з них були перехоплені системою ППО “Залізний купол”.

Про це повідомила прес-служба Армії оборони Ізраїлю. “Майже 50 ракет були запущені з сектора Газа по Ізраїлю вранці. Система ППО “перехопила близько 20 з них”, – йдеться в поширеному військовими заяві.

З ранку 12 листопада сирени повітряної тривоги кілька разів спрацьовували в Тель-Авіві, його містах-супутниках Рішон-Леціон, Бат-Ямі та Холоне, а також великих містах Ашдод і Ашкелон на півдні Ізраїлю і прилеглих до сектору Гази районах країни. За інформацією ізраїльського державного радіо Kan, одна з багатьох запущених з Гази ракет потрапила у вівторок в житловий будинок на півдні країни. Інформації про жертви не надходило, будівлі завдано збитків.

В ніч на 12 листопада Ізраїль завдав удару по командиру радикального палестинського угруповання “Ісламський джихад” в секторі Гази Баха Абу аль-Аті. За даними Kan, яке посилається на палестинські джерела, аль-Ата був убитий, ще три людини отримали поранення.

Поділитись