Трофеї від Ломаченка та не тільки: які лоти допомагає розігрувати Трибуна для підтримки ЗСУ?

Трофеї від Ломаченка та не тільки: які лоти допомагає розігрувати Трибуна для підтримки ЗСУ?

Від початку повномасштабного вторгнення провідне спортивне видання Трибуна підтримує українців на шляху боротьби проти російських загарбників. Одним із способів реалізації підтримки є проведення аукціонів.

Гроші, які збирає Трібуна під час таких активностей, ідуть на допомогу українським бійцям, їхнім родинам та пересічним українцям, які постраждали від рук агресора. Тож які трофеї вдається виграти в рамках аукціонів?

Топ-5 лотів, які нещодавно розігрувала Трибуна

Зазвичай відомі українські спортсмени пропонують трофей чи якісь особисті речі з автографом, адже такі предмети мають надзвичайну цінність для фанатів. Щодо правил усе просто й прозоро: в соцмережах пишуть про початок акції, а учасники пропонують суму, яку можуть заплатити за приз. Ще один варіант — рандомний розіграш серед тих, хто зробив свій грошовий внесок.

У числі найпопулярніших лотів, що розігрувалися влітку:

  • бутси півзахисника «‎Арсеналу»‎ Олександра Зінченка;
  • футболка півзахисника «‎Динамо»‎ Миколи Шапаренка;
  • рукавиці та квиток з бою боксера Олександра Усика;
  • футболка півзахисника клубу «Аталанта» Романа Малиновського;
  • футболка клубу «Шахтар» з автографами захисників «Азовсталі».

На здобуті кошти були придбані такі важливі речі, як тепловізори, автомобілі, сонячні батареї тощо.

Інформаційна підтримка України на сторінках Трибуни

Спортивне видання Трибуна прямо заявляє про свою проукраїнську позицію, адже має впевненість, що в умовах війни з російськими загарбниками просто неприпустимо стояти осторонь та не висловлювати свою думку. Представники сайту вважають, що саме такою має бути інформаційна підтримка публічних українців, у тому числі відомих спортсменів.

У контексті цього питання Tribuna.com разом із 1+1 media реалізовує проєкт із різними напрямками інформаційної підтримки України. Одне з важливих питань — переконати світову спортивну спільноту заборонити участь російських і білоруських спортсменів у змаганнях.

Також компанії створюють переліки спортсменів, які відмовилися прямо висловлювати свою позиції в питанні війни та не наважилися назвати рф агресором. Власники Трибуни вважають, що співпраця з такими публічними особами неприпустима, адже в умовах, коли українці гинуть за свободу, не може бути напівтонів.

Поділитись