Екс-президент «Барселони» прикинувся співробітником готелю для підписання угоди з Роналдо

Екс-президент «Барселони» прикинувся співробітником готелю для підписання угоди з Роналдо

Екс-президент «Барселони» Джоан Гаспарт згадав, як сталося підписання нападника збірної Бразилії Роналдо в 1996 році.

«Роналдо знаходився в Бразилії, з національною командою. У нас був договір з ПСВ і з футболістом, але сам гравець його ще не підписав. Був пункт, згідно з яким, якщо угода не буде досягнуто з гравцем, то договір анулювався.

Було зроблено все, щоб ніхто не міг пробратися до Роналдо. У готелі, в якому зупинилася збірна Бразилії, розмістили двох «горил» зростом не менше 2,50.

Ніхто не міг увійти, поки я не побачив проходить повз співробітника з підносом з водою. Я відніс цей піднос в номер Роналдо. Саме там бразилець підписав свій контракт з «Барселоною». Роналдо мене не знав, але він зателефонував своєму представнику, якому я пояснив, що сталося», – цитує колишнього президента каталонського клубу Onda Cero.

Роналдо двічі ставав чемпіоном світу в складі національної збірної Бразилії, з якою він також вигравав Кубок конфедерацій. Протягом своєї кар’єри нападник виступав за «Крузейро», ПСВ, «Барселону», міланський «Інтер», мадридський «Реал», «Мілан» і «Корінтіанс». У 2011 році бразилець завершив кар’єру у віці 34 років.

Поділитись