Угорські фанати влаштували бійку з лондонською поліцією на матчі відбору ЧС-2022

Угорські фанати влаштували бійку з лондонською поліцією на матчі відбору ЧС-2022

Фанати збірної Угорщини влаштували бійку з англійською поліцією під час матчу відбіркового етапу чемпіонату світу 2022 року, який пройде в Катарі.

У прес-службі правоохоронних органів Лондона заявили, що співробітники поліції увійшли на трибуну, щоб затримати одного з глядачів за порушення громадського порядку на ґрунті расизму щодо стюарда.

«Під час затримання відбулися незначні заворушення, в яких брали участь і інші глядачі. Порядок був швидко відновлений, більше інцидентів не було», – йдеться в повідомленні поліції, опублікованому в Twitter.

Також повідомляється, що угорські фанати обсвистали встали на коліна англійських футболістів, а після того, як збірна Угорщини забила м’яч, на гостьовому секторі запалили фаєр.

Зустріч між командами Англії та Угорщини, що пройшла в Лондоні на стадіоні «Уемблі», завершилася з рахунком 1: 1. У складі господарів м’яч забив Джон Стоунз. У гостей відзначився Роланд Шаллан.

Раніше повідомлялося, що матч відбіркового етапу чемпіонату світу – 2022 між збірними Албанії та Польщі був перерваний на 79-й хвилині через заворушення, які влаштували вболівальники албанської команди.

Поділитись