Джошуа пояснив, чому викинув із рингу чемпіонські пояси Усика

Джошуа пояснив, чому викинув із рингу чемпіонські пояси Усика

Джошуа пояснив, чому викинув із рингу чемпіонські пояси Усика після поразки від українця.

Британський боксер Ентоні Джошуа пояснив свою скандальну поведінку після поразки у бою з українцем Олександром Усиком. Поєдинок тривав 12 раундів. Усик виграв роздільним рішенням суддів (113:115, 115:113, 116:112) і зберіг за собою чемпіонські пояси у надважкій вазі.

Нагадаємо, після оголошення рахунку Джошуа підняв над головою два чемпіонські пояси, а потім викинув із рингу. Після цього він намагався піти в підтрибунне приміщення, трохи згодом британець повернувся на ринг, щоб поговорити з Усиком.

«Я був злий на себе. Як і всі, коли ти злишся, ти робиш шалені речі, тому, коли я повернувся, просто говорив від щирого серця. Сьогодні ввечері в моїх обладунках з’явилася невелика тріщина, і ви щойно бачили, як я засмутився», – сказав Джошуа на прес-конференції.

Нагадаємо, раніше Усік здобув першу перемогу над Джошуа у 12-раундовому поєдинку, який відбувся у ніч на 26 вересня на стадіоні футбольного клубу «Тоттенхем» у Лондоні.

Раніше Олександр Усік розповів про хід бою з британцем Ентоні Джошуа, в якому він здобув перемогу та зберіг за собою чемпіонські пояси.

Поділитись