Жителя Закарпаття госпіталізували з підозрою на новий вірус COVID-19

Жителя Закарпаття госпіталізували з підозрою на новий вірус COVID-19

Жителя Закарпаття, який контактував з китайцем майже місяць тому, забрали в лікарню. Про це повідомляє mukachevo.net з посиланням на власні джерела у Львівській обласній інфекційній лікарні.


За даними видання, жителя села Дідове 1985 року народження госпіталізували в обласну інфекційну лікарню з підвищеною температурою. Він розповів лікарям, що 21 днів тому контактував з громадянином Китаю в угорському місті Ніредьгаза.
У місті Берегово скликали засідання протиепідемічної комісії і прийняли рішення госпіталізувати чоловіка в обласну інфекційну лікарню. Для нього підготували спеціальний бокс. Поки в регіоні немає наборів для аналізу на коронавірус, 24 лютого їх тільки привезли до Києва.

За даними mukachevo.net, українець працював в Будапешті на китайця – уродженця провінції Хубей, який недавно побував на батьківщині.

Новий вірус знайшли у китайському місті Ухань (провінція Хубей) в грудні 2019 року. Його жертвами, за останніми даними, в усьому світі стали 2 699 осіб, більшість з них померли на території материкового Китаю. Загальна кількість хворих у світі перевищило 80 тисяч, а одужали 27 664 людини.

Випадки захворювання вірусом виявили в Росії, Ірані, Омані, Єгипті, Бельгії, Канаді, Великобританії, Індії, Італії, Іспанії, Швеції, Австралії, Філіппінах, Малайзії, Франції, Німеччини, Фінляндії, Камбоджі, Непалі, Шрі-Ланці, Сінгапурі, Саудівській Аравії, ОАЕ, Південної Кореї, Таїланді, Тайвані, Японії та США.

Поділитись