Зеленському передали нецензурне послання від українських жінок

Зеленському передали нецензурне послання від українських жінок

Депутат Верховної ради опублікував у Telegram-каналі нецензурне «послання» від української жінки, адресоване президентові країни Володимиру Зеленському.

Таким чином, вона відреагувала на рішення глави держави про постановку громадянок на військовий облік.

Негативно ставлюся. Землю продали, нам відстоювати нема чого. Майно Порошенка (колишнього президента України), Зеленського і що з ними я відстоювати не збираюся взагалі, — сказала вона.

Ролик завершився фразою «Ось вам!», а також нецензурним жестом мешканки України на адресу президента та інших високопосадовців.

Раніше українські активісти склали петицію на ім’я президента країни Володимира Зеленського з вимогою скасувати наказ Міністерства оборони, згідно з яким на військовий облік буде поставлено близько сотні тисяч українських жінок. Укладачі звернення назвали ситуацію «неподобством» та «знущанням з жінок».

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, коментуючи нову постанову, запевнив, що жінки на військові збори будуть йти тільки за власним бажанням, а на військовий облік планують ставити онлайн.

Згідно з новою ініціативою українського уряду, під військовий облік тепер можуть потрапити вагітні та жінки з маленькими дітьми. Згідно з указом, буде запроваджено новий список професій, представниці яких будуть повинні стати на військовий облік, незважаючи на їхній статус материнства. Уточнюється, що, як і у випадку з чоловіками, враховуватимуться стан здоров’я жінок, а також сімейний стан.

Поділитись