Зеленський заявив про викриття корупційної схеми в оборонці на $30 мільйонів

Зеленський заявив про викриття корупційної схеми в оборонці на $30 мільйонів

За словами президента, мільйони доларів упродовж останніх 5 років осіли на рахунках офшорних компаній за декількома сумнівними контрактами.

Президент України Володимир Зеленський заявив про передачу до правоохоронних органів матеріалів про ще одну корупційну схему в оборонній промисловості, за допомогою якої за сумнівними контрактами на офшорні компанії було виведено майже 30 млн доларів США. Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час засідання Національної ради з питань антикорупційної політики в Києві.

«Корупція у нас процвітає і в дуже величезних масштабах. Ви чули гучну історію з корупцією в державному концерні «Укроборонпром». На днях ми передали до правоохоронних органів ще одну корупційну схему у сфері оборонної промисловості», – заявив він. «Як виявилося, протягом 5 років діяльності попередньої влади спецекспортери лише за декількома сумнівними контрактами перерахували майже 30 млн доларів США на рахунки офшорних компаній за нібито надані послуги», – додав президент.

Фото РИА Новости.

Поділитись