Зеленський розповів про майбутні розмови з Путіним

Зеленський розповів про майбутні розмови з Путіним

Президент Росії Володимир Путін точно поспілкується з українським колегою Володимиром Зеленським, якщо той йому подзвонить.

Про це сам Зеленський заявив «Фокусу». Він висловив думку, що як президент України повинен вирішувати з Путіним всі складні питання, спілкуватися з ним, якщо це допоможе швидше зупинити війну в Донбасі. Більш того, Зеленський вважає, що, крім діалогу в нормандському форматі, повинен бути ще і прямий діалог, тому що нормандський формат – суто про Донбас.

«Ми повинні говорити з ним глобально тет-а-тет. Я можу йому зателефонувати, він точно зі мною поспілкується », – запевнив президент України.

Також він відмовився навіть уявляти, що Росія нападе на Україну з боку Криму. Він висловив надію на те, що це неможливо, тому що інакше виникне велика війна, будуть мобілізовані всі українські громадяни, і чоловіки, і жінки, і це буде погано для населення країни.

В кінці листопада прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков розповів, що в найближчих планах російського президента поки немає телефонної розмови із Зеленським, але бесіда дуже легко може бути узгоджена через наявні канали спілкування при виникненні відповідної необхідності.

Поділитись