Збройні сили Вірменії обстріляли позиції азербайджанської армії в двох напрямках

Збройні сили Вірменії обстріляли позиції азербайджанської армії в двох напрямках

Збройні сили Вірменії піддали обстрілу позиції Азербайджанської армії в Нахчиванському і Гедабейському напрямках, повідомляє міністерство оборони АР.

Повідомляється, що 11 серпня з 16:20 до 21:05 підрозділи ЗС Вірменії Вірменії з позицій, розташованих на території населеного пункту Араздейен Ведійського району, Гьойсу Басаркечарского району і Чамбаракского району, обстріляли зі зброї різного калібру, в тому числі зі снайперських гвинтівок, позиції азербайджанської армії в напрямку населеного пункту Гейдарабад Садаракського району Нахчиванської Автономної Республіки, населених пунктів Галекенд і Заманлі Гедабейського району.

Серед особового складу азербайджанської армії загиблих і поранених немає.

“У відповідь вогнем противник був пригнічений. Оперативна обстановка перебуває під контролем підрозділів ЗС Азербайджану”, – зазначає Міноборони АР.

У середу, 11 серпня, о 01:05 підрозділи збройних сил Вірменії з позицій в населеному пункті Зеркенд Басаркечярського району зі зброї різного калібру піддали обстрілу позиції Азербайджанської Армії в напрямку населеного пункту Демірчідам Кельбаджарський району, повідомляло раніше міністерство оборони АР.

Втрат серед особового складу Азербайджанської Армії немає.

“Оперативна обстановка контролюється підрозділами наших військ”, – говорилося в повідомленні Міноборони АР.

Поділитись