“Вовк і старий баран”: французи висловилися про зустріч Путіна і Байдена

“Вовк і старий баран”: французи висловилися про зустріч Путіна і Байдена

Читачі французької газети Le Figaro активно обговорюють новину про майбутню зустрічі президента Росії Володимира Путіна і його американського колеги Джо Байдена, проте мало хто з них вірить в її успіх.


Багато коментаторів зійшлися на думці, що Росії, по суті, нема про що говорити зі Сполученими Штатами.

“Поки вони продовжують вводити санкції, влаштовувати провокації і оточувати Росію з усіх боків; поки Байден ображає Путіна, називаючи його” вбивцею “, обговорювати з США нічого”, – написав користувач під ніком Gentilhomme – Vieille Canaille 84, додавши, що “довіряє гримучої змії більше, ніж американцям”.

“Безглуздо на щось сподіватися. А поки ви почуєте антиросійські вигуки Байдена за день до зустрічі”, – вважає інший читач. Він закликав “довіритися Путіну”, відзначивши його справедливість і мудрість.

Коментатори не обійшли стороною і саме місце майбутньої зустрічі двох президентів.

“Путін хотів Женеву, Путін отримав її”, – зіронізував Jack Soul.

“А може, це Байден захотів зустрітися в Женеві, згадавши знакову зустріч Горбачова і Рейгана в цьому місті?” – задався питанням machin-choses.

“Путін і Байден – вовк і старенький баранчик”, – підсумував InTheWest.

Напередодні Кремль офіційно підтвердив, що перша особиста зустріч президентів Путіна і Байдена відбудеться 16 червня в Женеві. Очікується, що лідери обговорять питання стратегічної стабільності, боротьбу з пандемією, міжнародний порядок і регіональні конфлікти.

Поділитись