В окупованій Новій Каховці з невідомих причин здетонував склад із БК

В окупованій Новій Каховці з невідомих причин здетонував склад із БК

Незважаючи на той факт, що інцидент стався глибокої ночі, детонація боєприпасів на одному зі складів відбувається і зараз.

Ці відомості підтверджуються відповідними відеокадрами місцевих жителів, на яких можна побачити серйозну пожежу, що почалася, і вибухові боєприпаси, що хаотично розлітаються в різні боки.

На відеокадрах можна побачити, що на території Нової Каховки сильна пожежа, разом з якою лунають серйозні вибухи, які, судячи з розльоту боєприпасів, що супроводжуються яскравими спалахами, наслідком детонації. Детонація відбувається вже кілька годин, проте будь-які офіційні подробиці того, що сталося на цей рахунок, до поточного моменту відсутні.

На даний момент немає жодних достовірних даних про те, що детонації боєприпасів передував обстріл, у зв’язку з чим спалах та детонація боєприпасів цілком могли мати випадковий характер.

У якому саме районі Нової Каховки гримлять вибухи, поки що достовірно визначити не вдалося, проте, судячи з потужних розривів, внаслідок того, що сталося, можуть бути руйнування.

Поділитись