В Ірані протестувальники напали на військових та заволоділи сотнями одиниць зброї

В Ірані протестувальники напали на військових та заволоділи сотнями одиниць зброї

Іранські військові атаковані протестувальниками у Тегерані.

Владі ісламської республік не вдалося придушити протести в Ірані, спричинені загибеллю однієї з активісток. Сьогодні вночі, під час масових сутичок іранських протестувальників із силовиками, стало відомо про напад на іранських військових, у яких було відібрано значну кількість зброї, що дозволило протестувальникам блокувати окремі частини іранської столиці.

На представлених відеокадрах можна побачити наслідки серйозних зіткнень громадян із поліцією та членами Корпусу вартових ісламської революції. Внаслідок серйозних сутичок є постраждалі як з боку протестувальників, так і з боку силовиків. Проте захоплення великої кількості зброї може призвести до вкрай різкого загострення не тільки в самому Тегерані, а й по всій території Ірану.

В Ірані можна спостерігати вкрай серйозні зіткнення з поліцією та членами КВІР, при цьому обстановка на даний момент складається зовсім не на користь іранської влади, що викликає дуже серйозне занепокоєння, оскільки протестувальники можуть влаштувати державний переворот в ісламській республіці.

Поділитись