В Індії почали виробляти російські автомати АК-203

В Індії почали виробляти російські автомати АК-203

Російсько-індійське підприємство Indo-Russian Rifles Private Limited розпочало виробництво автоматів АК-203 для Збройних сил республіки.

Як передає Арменпрес, про це повідомили у прес-службі “Рособоронекспорту”.

“З запуском серійного виробництва автоматів Калашнікова АК-203 в силові структури Індії почне надходити якісну, зручну та сучасну стрілецьку зброю. Модель поєднує в собі чудову ергономіку, адаптивність під користувача та високі тактико-технічні характеристики, це один із найкращих зразків у світі”, – заявив гендиректор “Ростеху”.

У прес-службі російського спецекспортера зазначили, що “Рособоронекспорт” націлений на роботу на основі умов ToT (transfer of technology), що висуваються індійською стороною.

“У виробничих планах спільного підприємства закладено 100-відсоткову локалізація виробництва автоматів АК-203 в Індії. Крім того, у майбутньому спільне підприємство може збільшити обсяг виробництва та провести модернізацію для випуску перспективних моделей на платформі автомата Калашнікова”, – зазначили у відомстві.

Як заявив генеральний директор “Рособоронекспорту”, на підприємстві Korwa Ordnance Factory в Аметі (штат Уттар-Прадеш) випустили першу партію 7,62-міліметрових AK-203. За його словами, незабаром почнуться постачання автоматів до індійської армії.

Поділитись