Українськими військовими збито вже 10 іранських дронів Shahed-136

Українськими військовими збито вже 10 іранських дронів Shahed-136

В Ізраїлі почали рахувати знищені в Україні іранські безпілотники.

Ізраїльський телеканал «Kan11» повідомив про те, що на сьогоднішній день в Україні знищено вже 10 іранських безпілотних літальних апаратів Shahed-136. Ця кількість значно відрізняється від тих відомостей, які поширює командування ЗСУ, проте в Ізраїлі натякають на той факт, що за останні дні ефективність застосування засобів протидії серйозно зросла.

Незважаючи на той факт, що Ізраїль не повідомляє про те, як саме було вражено безпілотників, раніше стало відомо про те, що на території України перебувають ізраїльські фахівці з дронів, що не виключає втручання Єрусалиму в поточну ситуацію.

«За останні кілька днів українські сили збили більше десяти безпілотних літальних апаратів Shahed-136 на півдні країни», – повідомляє ізраїльський телеканал Kan11.

Більше того, в Ізраїлі зазначають, що існує ймовірність того, що іранські безпілотники цілеспрямовано могли атакувати Умань, де проживає велика ізраїльська громада, однак подібна інформація може бути лише спробою створити привід для Ізраїлю для втручання у поточну ситуацію та планування нових атак на Іран.

Поділитись