Українські війська контролюють важливу трасу Бахмут-Горлівка

Українські війська контролюють важливу трасу Бахмут-Горлівка

ЗСУ встановили вогневий контроль над трасою Бахмут-Горлівка, що значно ускладнює логістику для окупаційних військ. Загалом на Бахмутському напрямку українські бійці мають успіхи і продовжують витісняти ворога.

Про це розповів у телемарафоні начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

«ЗСУ продовжують наступальні дії на Бахмутському напрямку. Динамічно відбувається боротьба і там, і там, проте типи операцій відрізняються: якщо на Куп’янсько-Лиманському напрямку ми обороняємося, намагаємося стримати навалу противника, то на Бахмутському ми маємо успіхи і продовжуємо витісняти його з позицій», – розповів Євлаш.

Також речник повідомив про те, що українські сили продовжують наступальні дії на південному фланзі біля Бахмута та мають успіхи в районі Андріївки, Одрадівки та Курдюмівки.

«ЗСУ продовжує завдавати ударів там, де окупанти найменше цього очікують, і значно меншими силами в порівнянні з противником продовжують рухатися вперед попри домінування противника в повітрі. Російська армія зазнає у 7-8 разів більших втрат в обороні, ніж українська в наступі», – наголосив військовий.

Поділитись