У США закрили кримінальну справу проти екс-губернатора Нью-Йорка Куомо

У США закрили кримінальну справу проти екс-губернатора Нью-Йорка Куомо

Суд у США відхилив єдине кримінальне звинувачення, в яке вилилися підозри у сексуальних домаганнях щодо колишнього губернатора штату Нью-Йорк Ендрю Куомо, через що він втратив посаду.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Прокуратура попросила закрити справу, оскільки не змогла довести правдивість слів Бріттані Коммісо. Остання запевняла, що віч-на-віч з нею Куомо намагався залізти до неї під блузку, не отримавши на те дозволу, і навіть зумів доторкнутися до грудей.

Як говорив губернатор, цього просто не було. Сьогодні перемогли здоровий глузд і верховенство закону, а не політиканство, словоблудність чи ментальність натовпу, — сказала адвокат Куомо Ріта Глевін.

Місяцем раніше прокуратури двох передмість Нью-Йорка відмовилися висувати формальні звинувачення за підсумками розслідування кількох інших жінок, які також нарікали на схожі домагання Куомо.

Ендрю Куомо втратив посаду губернатора штату у зв’язку зі звинуваченнями в домаганнях, про які заявили 11 жінок, які працювали з ним у різні роки. Сам екс-губернатор наполягає на своїй невинності. Він заявив, що звинувачення мають під собою політичне підґрунтя. Також він стверджував, що його схильність до тактильних контактів є проявом дружньої участі та не несе сексуального підтексту.

Раніше стало відомо, що з фінальної серії серіалу “І просто так” – сіквела “Сексу у великому місті” – вирізали сцену з актором Крісом Нотом. Це сталося після того, як кілька жінок звинуватили його у сексуальному насильстві.

Поділитись