У США прихильники і противники Трампа влаштували перестрілку

У США прихильники і противники Трампа влаштували перестрілку

В американському місті Олімпія, штат Вашингтон, під час зіткнень між прихильниками і противниками чинного президента США Дональда Трампа сталася перестрілка.

Про це повідомляє NBC з посиланням на представників місцевих правоохоронних органів.

Згідно з даними поліції, в результаті стрілянини постраждала одна людина. Підозрюваний у даній справі затримано. Представники правоохоронців відзначили, що у обох сторін конфлікту є добре озброєні люди, які готові до насильницьких дій.

Раніше житель США, який вийшов на мітинг на підтримку чинного президента Дональда Трампа, отримав звинувачення в хуліганстві за те, що навмисно подихав без маски на двох жінок. 61-річний Реймонд Дескінс в одязі з символікою Трампа і надувним кругом з особою глави держави вийшов підтримати американського лідера.

3 листопада 2020 року в США пройшли чергові президентські вибори. В даний час ще триває підрахунок голосів і розгляди з цього питання. За оцінкою ЗМІ, Джо Байден набрав необхідну для перемоги кількість голосів вибірників, обійшовши таким чином Трампа. Демократ вже проголосив себе обраним президентом США.

Поділитись