У Росії відповіли на погрози Зеленського

У Росії відповіли на погрози Зеленського

У Держдумі прокоментували слова українського президента Володимира Зеленського про вихід України з нормандського формату, якщо ситуація в Донбасі не зміниться протягом року.

Про це повідомляє RT. Заступник голови комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції і зв’язків зі співвітчизниками Віктор Водолацький завив, що Київ не зможе вийти з переговорів, оскільки це йому не дозволять зробити колеги з Франції та Німеччини. Він підкреслив, що пропозиції самого Зеленського по врегулюванню ситуації не передбачають діалог з керівництвом так званих ДНР і ЛНР, а також порівняв рішення української сторони з гойдалками.

“Якщо київська риторика і плани будуть войовничими, ніякого прориву не буде і Зеленському через рік доведеться або спростувати свої слова, або розірвати всі відносини і повністю відмовитися від Донбасу”, – додав Володацький.

Представник Держдуми також вказав на те, що “розрекламовані домовленості згортаються”, оскільки ВСУ повертаються на колишні позиції. Він зазначив, що український лідер “намагається внести неприйнятні для жителів Донбасу коригування”, і висловив думку, що “нічого хорошого і доброго” з пропозицій Зеленського не вийде.

Поділитись