У Польщі закидали яйцями кортеж Качинського

У Польщі закидали яйцями кортеж Качинського

Колону автомобілів голови парячої партії Польщі “Право і справедливість” (PiS) Ярослава Качинського закидали яйцями до Гнезно Великопольського воєводства, повідомляє видання dziennik.pl.


“Ярослав Качинський свій візит до Великопольського воєводства навряд чи вважатиме вдалим. Житель Гнізна закидав яйцями колону машин голови PiS”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські на місці затримали чоловіка, який кидав яйця, і оштрафували його на 100 злотих (близько 21 долара) за непристойну поведінку, після чого відпустили. Свої дії він пояснив невдоволенням виплатами, що збільшилися, за кредитом на будівництво будинку.

Пізніше поліція передумала, чоловікові вирішили звинуватити у створенні загрози дорожньому руху. “Після ознайомлення з відеозаписом з Гнезно розпочато розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху. Кинувши яйця в транспортні засоби, що рухаються, чоловік створив загрозу безпеці дорожнього руху”, – йдеться в повідомленні воєводської комендатури поліції в Twitter. Тепер кидаючи яйця загрожує покарання у вигляді догани, арешту або великого штрафу.

Поділитись