У Польщі виявили тіло сирійського мігранта

У Польщі виявили тіло сирійського мігранта

Тіло сирійського мігранта виявили у Польщі поблизу кордону з Білорусією.

Про це повідомляє поліція. З 8 листопада ситуація загострилася – тоді до польсько-білоруського кордону підійшли тисячі мігрантів. Вони штурмували загородження, намагаючись прорватися на територію Польщі. Прикордонники використовували газ, також до кордону були стягнуті військові та техніка. Президент Польщі Анджей Дуда назвав те, що відбувається, безпрецедентною масованою гібридною атакою з боку Білорусі.

Зазначається, що причини смерті не встановлено. Проводяться слідчі дії.

Виявлено тіло молодої людини сирійської національності, — йдеться у повідомленні. За інформацією правоохоронних органів, тіло було знайдено у лісовій зоні.

Раніше стало відомо, що майже 100 мігрантів перейшли на територію Польщі. Як заявили в Державному прикордонному комітеті Білорусі, біженці прорвалися через колючий дріт і зараз перебувають біля огорожі.

Наразі у стихійному таборі мігрантів неподалік КПП «Брузги» на кордоні з Польщею у Гродненській області перебуває близько двох тисяч осіб. Здебільшого це курди, які намагаються прорватися до ЄС. Президент Польщі ввів у регіоні режим НП, до кордону стягнуті військові та бойова техніка.

Поділитись