У німецькій лікарні помер другий український баскетболіст Артем Козаченко

У німецькій лікарні помер другий український баскетболіст Артем Козаченко

У ренімації німецької клініки від важких поранень помер 18-річний  український баскетболіст Артем Козаченко. Він та його друг та співкомандник Володимир Єрмаков стали жертвами ножового нападу мігрантів у Німеччині. Володя помер на місці, за життя Артема до сих пір боролися місцеві лікарі.

10 лютого на міському вокзалі міста Обернгаузен на юних гравців команди «Джайнтс» U19 напали підлітки з ножами. 17-річний Володимир Єрмаков від отриманих поранень помер у лікарні, його товариш у важкому стані потрапив до ренімації. Однак сьогодні попри намагання медиків врятувати другого хлопця, серце 18-річного Артема Козаченко зупинилось.

Німецька поліція відкрила кримінальне провадження й затримала підозрюваних у вбивстві українців. Ними виявились неповнолітні особи 14 та 15 років, яким тепер загрожує тривале ув’язнення, оскільки кримінальна відповідальність у Німеччині настає з 14 років. За інформацією німецьких правоохоронців, головний винуватець вже стояв на обліку в поліції за здійснення тяжких правопорушень.

Поділитись