У Луганській області росіяни ведуть наступ поблизу Верхньокам’янки

У Луганській області росіяни ведуть наступ поблизу Верхньокам’янки

У Луганській області зранку росіяни ведуть наступ поблизу Верхньокам’янки та штурмові дії поблизу Лисичанського нафтопереробного заводу.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Гайдай. Зазначимо, що російські ЗМІ вже публікують відео із НПЗ, стверджуючи, що підприємство захоплене.

За словами Гайдая, противник не залишає намірів блокувати Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автодороги Лисичанськ – Бахмут.

Не припиняються обстріли території вздовж річки Сіверський Донець. Під вогнем росіян обидва береги – і з боку Сєвєродонецька, і з боку Лисичанська.

У Лисичанську практично під незмінним вогневим тиском район “Донсоди”. Місто постійно піддається авіаударам РФ.

“У місті важко знайти безпечне місце”, – повідомляє голова ОВА. На Лисичанську було скоєно кілька авіанальотів. Руйнувань дуже багато. Авіаудари нанесені по території нафтопереробного заводу та в районі Вовчеярки. Повністю знищено приміщення відділу поліції. До міста регулярно намагаються увірватися диверсанти. Зокрема, в районі Верхньокам’янки одну ДРГ було знешкоджено.

Ушкодження будинків не встигають підраховувати. У підвальному приміщенні одного з них після ліквідації пожежі знайшли тіло жінки без ознак життя.

Поділитись