У ЛНР готують звернення до Росії про прийняття Донбасу до свого складу

У ЛНР готують звернення до Росії про прийняття Донбасу до свого складу

Козаки так званої ЛНР готують звернення до Росії про прийняття Донбасу до свого складу. Ще трохи і кількість російських громадян в псевдореспубліках Донбасу перевищить півмільйона.

Проте на лінії бойового зіткнення тривають обстріли, і місцеві жителі щодня ризикують життями. Однак, ситуація змінюється. Сьогодні все більше з тих, хто живе в зоні бойових дій, стають громадянами Росії.

А обстріли громадян Росії – це зовсім інша справа. Це привід для захисту з боку Російської Федерації.

Козаки продовжують збирати підписи громадян під зверненням про прийняття Донбасу до складу Росії. Ось що вони пишуть:

«Президенту Російської Федерації Володимиру Володимировичу Путіну

Шановний Президент Російської Федерації Володимир Володимирович!

Ми, жителі населених пунктів Луганської Народної Республіки, які перебувають на лінії бойового зіткнення, з великою надією скористалися наданим Вами правом на отримання російського громадянства. Це право ми вважаємо відновленням історичної справедливості та сприймаємо його як захист від насильства з боку України.

Будучи громадянами Російської Федерації, а також перебуваючи в процесі отримання громадянства Російської Федерації, ми тим не менше кожен день піддаємося на смертельну небезпеку від варварських обстрілів з боку збройних формувань України, які відбуваються в порушення всіх мирних домовленостей.

Звертаємося до Вас як до гаранта Конституції Російської Федерації, захиснику прав і свобод громадян Росії з проханням вжити всіх необхідних заходів, щоб припинити варварські обстріли наших населених пунктів ЛНР і ДНР з боку українських збройних формувань.

Щиро сподіваємося на Вашу допомогу і захист.

Громадяни РФ, жителі населених пунктів на лінії бойового зіткнення в Луганській Народній Республіці».

Поділитись