У Криму звинуватили Зеленського у брехні

У Криму звинуватили Зеленського у брехні

Кримський політичний експерт та депутат Руслан Бальбек, коментуючи слова президента України Володимира Зеленського про те, що його дивують вимоги РФ гарантій, що Київ не вступить до НАТО, звинуватив того у брехні та підміні понять.


“Україна ще в 2004 році порушила всі дані нею обіцянки в тому, що стосується позаблокового статусу. У нас свіжо в пам’яті, як тодішній президент Віктор Ющенко рвався вступити до НАТО, вимагав відходу російського флоту із Севастополя, влаштовував гоніння на російську мову, статус якої повинна була захищати українська конституція. Так що в черговий раз Зеленський демонструє нам свою брехливу натуру. Мабуть, за його поняттями, Росія на все повинна заплющувати очі і догідливо заглядати в обличчя українських президентів із питанням: “Чого бажаєте?” як завжди, підмінив поняття – нас із собою переплутав”, – сказав Бальбек.

Зеленський заявив, що держава “віддала свою частину радянського ядерного арсеналу – третього за потужністю у світі, а у відповідь отримала, у тому числі і від Росії, запевнення поважати наші кордони та нашу безпеку”. Однак, на його думку, “все це було викинуто на смітник”, тому йому “дивно чути від російської сторони прохання про будь-які гарантії”.

Поділитись