У Криму відповіли на продовження санкцій Євросоюзу щодо Росії

У Криму відповіли на продовження санкцій Євросоюзу щодо Росії

Рішення продовжити санкції відносно Росії є частиною «глухого клопоту Європейського союзу» і не має великого значення, заявив віце-прем’єр кримського уряду – так званий постійний представник Республіки Крим при президенті РФ Георгій Мурадов.

За його словами, півострів і його жителі навіть не помітили і не стануть звертати увагу на «черговий вихлоп Євросоюзу», оскільки від його впливу скоро не залишиться і сліду завдяки зростаючій економіці регіону.

“Як то кажуть, собака гавкає, а караван іде”, – зазначив Мурадов.

Він також звернув увагу, що накладення чергових обмежувальних заходів свідчить про небажання Європи займатися вирішенням власних проблем, хоча безліч місцевих експертів, як стверджує Мурадов, неодноразово пояснювали шкоду кримських санкцій.

“Антиросійська політика не тільки знаходиться на межі розвалу, а й загрожує привнести розкол в самі союзницькі відносини між європейцями”, – вважає заступник голови уряду Криму.

Раніше Рада ЄС видала заяву, в якій повідомляється про продовження рестрикцій проти Криму і Севастополя в рамках політики анексії Криму Росією. Санкції будуть діяти до 23 червня 2021 року.

Поділитись