У Києві поліцейські збили грабіжника

У Києві поліцейські збили грабіжника

У Києві на бульварі Тараса Шевченка, 36 поліцейський Mitsubishi Outlander збив пішохода, який виявився грабіжником.

За словами поліцейських, чоловік намагався перебігти дорогу в недозволеному місці, поліцейський не встиг зреагувати, в результаті чого чоловік потрапив під колеса автомобіля, передає znaj.ua.

Екіпаж патрульної поліції на Mitsubishi Outlander їхав на допомогу іншому екіпажу, який затримав анонімного мінера Бессарабського ринку. Однак раптово через паркан на проїжджу частину вискочив чоловік 25-30 років, він в буквальному сенсі потрапив прямо на капот машини, а від удару відлетів назад, за паркан. Грабіжник отримав сильні травми, його у важкому стані доставили в лікарню.

Під час оформлення ДТП до правоохоронців підійшов чоловік і розповів, що потерпілий і ще двоє невідомих його пограбували. Поліція перевірила записи камер спостереження і з’ясували, що троє невідомих відібрали рюкзак у перехожого, після чого почали тікати в бік бульвару. Коли один з грабіжників потрапив під автомобіль, двоє інших порушників не стали перевіряти в живих їх спільник і не чекаючи розглядів кинули рюкзак і кинулися бігти.

Поділитись