У Карабасі відповіли на звинувачення Азербайджану в нападі на його позиції

У Карабасі відповіли на звинувачення Азербайджану в нападі на його позиції

Міністерство оборони невизнаної Нагірно-Карабахської республіки назвало дезінформацією заяви Баку про напад на азербайджанські позиції в Карабасі і заявило, що жоден військовий не брав участі в будь-якої операції в НКР.


Раніше Міноборони Азербайджану заявило про напад вірменської “збройного угруповання” на азербайджанські позиції в Карабасі, за даними військового відомства, є загиблий і поранений.

У заяві оборонного відомства НКР йдеться, що “азербайджанська сторона продовжує поширювати дезінформацію про нібито напад напередодні вірменської збройного угруповання на підрозділ азербайджанської армії”.

“Підтверджуємо то, про що оголосили кілька годин тому: вчора весь день і сьогодні за станом на даний момент жоден підрозділ Армії оборони Арцаха (самоназва Карабаху – ред.), жоден військовослужбовець не брали участі в будь-яких операціях, не було зареєстровано ніяких інцидентів, з вірменської сторони не було проведено жодного пострілу”, – йдеться в заяві відомства, текст якого розміщений в Telegram-каналі офіційного інфоцентру Карабаху.

У міноборони Карабаху заявили, що “Армія оборони Арцаха продовжує дотримуватися режиму перемир’я”.

Поділитись