Трамп запустив сайт 45-го президента США

Трамп запустив сайт 45-го президента США

Колишній американський лідер Дональд Трамп разом з дружиною Меланією запустив для своїх прихильників сайт 45-го президента США.


«Офіс Дональда Трампа прагне зберегти чудове спадщина адміністрації Трампа, одночасно просуваючи програму« Америка перш за все. За допомогою громадянської активності та громадської активності Офіс Дональда Трампа буде прагнути інформувати, навчати і надихати американців з усіх верств суспільства, оскільки ми прагнемо побудувати справді велике майбутнє Америки», – йдеться на стартовій сторінці веб-сайту.

Відзначається, що портал дозволить людям відправляти кореспонденцію Дональду і Меланку Трамп, а журналістам – відстежувати графік заходів пари або запитувати коментар.

Як пише Fox News, запуск власного сайту є спробою екс-президента залишатися на зв’язку з прихильниками та інформувати про майбутні виступах після того, як в січні ряд медіаплатформи заблокували його акаунти.

21 березня також повідомлялося, що Трамп повернеться в соціальні медіа на власній платформі.

Про те, що акаунт Трампа в Twitter був назавжди заблокований, стало відомо 8 січня. Як повідомили в адміністрації соцмережі, причиною такого рішення став ризик підбурювання до насильства після штурму Капітолію його прихильниками 6 січня. Додатково до цього керівництво Twitter пообіцяло деактивувати будь-яку сторінку в соцмережі, якою буде користуватися Трамп.

Також його акаунти заблокували соцмережі Facebook, Instagram, Snapchat і Twitch.

11 лютого стало відомо, що соцмережа Twitter не поверне доступ до свого сервісу Трампу, навіть якщо він знову займе державну посаду.

При цьому радник Трампа відзначав, що екс-президент відчуває себе щасливим поза соціальних мереж.

Поділитись