Трамп відповів на звинувачення в бажанні висунути дочку в віце-президенти

Трамп відповів на звинувачення в бажанні висунути дочку в віце-президенти

Президент США Дональд Трамп назвав хворими тих, хто стверджує, що він хотів висунути свою доньку Іванку на посаду віце-президента, коли йшов на вибори в 2016 році.


“Тепер передає фейковий новини CNN повідомляє, що я хотів, щоб моя дочка Іванка балотувалася разом зі мною в якості віце-президента на виборах 2016 року. Невірно і абсолютно безглуздо. Ці люди хворі!”, – написав Трамп в Twitter.

Ряд американських ЗМІ повідомили раніше, що президент США Дональд Трамп під час передвиборної кампанії 2016 року хотів висунути свою доньку Іванку на посаду віце-президента, про що йдеться в поки не вийшла книзі екс-менеджера виборчого штабу Трампа Ріка Гейтса “Нечиста гра: історія інсайдера про те, як Трамп переміг, Мюллер провалився, а Америка програла”.

За словами автора книги, яка вийде у світ 13 жовтня, сама Іванка була здивована такій пропозиції, але тоді ще кандидат в президенти Трамп продовжував повертатися до цієї ідеї ще кілька тижнів, що говорило про серйозність його намірів. Штаб навіть провів два опитування громадської думки про ставлення виборців до дочки Трампа в якості віце-президента поряд з ще 11 іменами, і хоча її результат був «не неймовірно високий, але він був вище, ніж очікувалося, що тільки додало серйозності розгляду її кандидатури”, йдеться в книзі.

Край цьому нібито поклала сама Іванка, яка пішла до батька і сказала, що це “не дуже гарна ідея”, після чого Трамп відмовився від цієї затії. В результаті на посаду віце-президента був обраний тодішній губернатор штату Індіана Майк Пенс, який тепер обіймає посаду другої людини в країні і висувається на неї повторно в зв’язці з Трампом на виборах 2020 року.

Поділитись