Байден озвучив «послання Путіну»

Байден озвучив «послання Путіну»

Кандидат в президенти США Джозеф Байден озвучив «послання» главі російської держави Володимиру Путіну.


Ведуча на каналі NBC попросила Байдена озвучити «послання Володимиру Путіну» в зв’язку з заявою глави ФБР Крістофера Рея про спроби Москви «втрутитися» в американські вибори. Байден обіцяв, що в разі перемоги на виборах «будуть наслідки за цю залученість в суверенні» справи США.

«Моє послання Володимиру Путіну полягає в тому, що, якщо я буду обраний, я не залишу цього. Тому що це порушення нашого суверенітету», – сказав Байден.

На його думку глава американської держави Дональд Трамп відмовляється протистояти «втручанню» в вибори. При цьому Байден вважає, що «незважаючи на всі безвідповідальні і обурливі атаки на виборчий процес, вибори в країні відбудуться, як це було завжди». На його думку, Трамп «піде», жителі США «не дадуть йому спуску», будуть «масово голосувати і не дозволять собі бути обдуреними – з самого початку буде зрозуміло, до чого це веде».

Нагадаємо, Рей підтримав версію про вплив Росії на президентські вибори в США без надання доказів. Трамп, звертаючись до глави ФБР, заявив: «Кріс, ви не помічаєте дій Китаю». На думку Трампа, Китай є «набагато більш серйозною загрозою, ніж Росія, Росія, Росія».

Крім того, Трамп не став гарантувати мирну передачу влади в США після виборів. Білий дім заявив, що Трамп визнає результати «вільних і справедливих» виборів, але сам президент США засумнівався в чесності майбутніх виборів.

Поділитись