Обама випустить мемуари після виборів в США

Обама випустить мемуари після виборів в США

Колишній президент США Барак Обама анонсував вихід своїх мемуарів на 17 листопада, тобто через два тижні після проведення виборів нового лідера країни, які пройдуть 3 листопада.

«У «Землі обітованій» я намагаюся чесно розповісти про своє президентство, про силах, з якими ми боремося як нація, і про те, як ми можемо дозволити наші розбіжності і змусити демократію працювати на всіх», – розповів екс-президент про книгу в Twitter.

768-сторінкове видання стане першим з двох томів автобіографії екс-глави Білого дому. Мемуари з’являться в продажу одночасно на 25 мовах по всьому світу. Вартість книги в твердій палітурці в США складе $ 45, в аудіформаті – $ 45, в цифровому – $ 17,99.

Як пише CNN, перша частина мемуарів охопить період з ранньої політичної кар’єри Обами до перших років роботи в Овальному кабінеті. Вона завершиться успішною операцією по вбивству лідера «Аль-Каїди» Усами бен Ладена в 2011 році.

20 серпня кандидат від Демократичної партії на президентських виборах в США Джо Байден заявив, що вважає Обаму, в команді якого він працював віце-президентом, прикладом для юних американців, на відміну від чинного лідера країни.

Поділитись