Трамп порівняв вибори-2020 у США з Україною-2004 та назвав їх «злочином століття»

Трамп порівняв вибори-2020 у США з Україною-2004 та назвав їх «злочином століття»

«Злочином століття» назвав Дональд Трамп президентські вибори в США 2020 року.

Він порівняв їх з ситуацією, що склалася в 2004 році в Україні. Свої думки з цього приводу колишній американський лідер висловив в ході виступу перед соратниками на мітингу в Огайо.

На мій погляд, це був злочин століття – те, що сталося в листопаді. Тому що тепер у нас криза на кордоні, тому що з нашою країною відбуваються всі ці речі. <…> 3 листопада було ганьбою, 3 листопада ввечері вибори закінчилися, а потім стало щось відбуватися, – заявив Трамп.

Колишній американський лідер і його соратники неодноразово заявляли про фальсифікації в ході виборів. Однак близько 50 американських судів, включаючи Верховний суд США, відхилили ці доводи. У зв’язку з цим США-2020 Трамп порівняв з Україною-2004.

Вони влаштували явку по північнокорейському зразку. Подібні речі, кажуть, трапилися в Україні в 2004 році. Тепер у великій мірі вони сталися тут. Ми це доведемо, – заявив Трамп.

Також в ході мітингу Дональд Трамп розповів про хороші відносини, що склалися у нього з президентом РФ Володимиром Путіним та іншими світовими лідерами.

Поділитись