Ще один Буш з’явився на політичній арені США

Ще один Буш з’явився на політичній арені США

Син одного з найвідоміших кланів країни, з 2015 року служив земельним комісіонером Техасу, вирішив кинути виклик нинішньому генеральному прокурору штату – республіканцеві Кену Пакстону.

Він провів на цій посаді шість років з кримінальним звинуваченням в обмані інвесторів, а недавно його власний помічник звинуватив його в отриманні хабарів.

Джордж П. Буш, на відміну від інших членів сім’ї, колись вважалася «обличчям» Республіканської партії, підтримав президента Дональда Трампа. «Тут, у нас в Техасі, ми маємо скандал, який став великою проблемою для одного найвищого рівня штатної установи, – заявив Джордж П. на мітингу своїх прихильників в Остіні. – І я вважаю, що консерватори в нашій партії повинні мати можливість вибору. Я вступив в боротьбу за цей пост, тому що всі інші мовчать і бояться сказати правду про цього хлопця».

Ян Прайор, представник виборчої кампанії Пакстона, в своїй заяві не згадав висунуті проти його шефа звинувачення, але підкреслив, що «техасці добре обізнані про солідну консервативну репутацію генерального прокурора Пакстона».

Поділитись