Таксист у Ліверпулі запобіг теракту в лікарні

Таксист у Ліверпулі запобіг теракту в лікарні

У британському Ліверпулі водій таксі замкнув передбачуваного терориста в автомобілі перед тим, як вибухнула бомба, тим самим запобігши теракту в лікарні.

Про це повідомило видання The Sun. Зазначається, що таксист Дейв Перрі вискочив з машини в той момент, коли повз нього проходив чоловік із вибуховим пристроєм, і замкнув його в салоні. Імовірний терорист загинув.

“Водій-герой запобіг трагедії – вибуху в День поминання, – спіймавши гаданого терориста в пастку у своїй машині”, – йдеться в публікації.

Крім того, повідомляється про стабільний стан здоров’я Перрі, який перебуває у лікарні з опіками, осколковими пораненнями та пошкодженням вуха. У Мережі відкрито сторінку для збирання коштів на лікування постраждалого ліверпульського героя.

У неділю стало відомо, що близько 10:59 біля будівлі лікарні в Ліверпулі вибухнув автомобіль, внаслідок чого одна людина загинула, а інша була поранена. Відео та фотографії, зроблені на місці інциденту, з’явилися у Мережі. На них видно клуби диму, що здіймається в небо. Мер Ліверпуля Джоан Андерсон назвала інцидент “тривожним”.

Вибух стався у Неділю пам’яті, що проводиться у Сполученому Королівстві як день на ознаменування вкладу збройних сил Великобританії. Однак поки що зв’язок між часом події та тим, що зазвичай об 11 годині ранку по всій країні минає хвилина мовчання, не встановлено.

За даними The Independent, підозрюваних у віці 29, 26 і 21 років було затримано в районі Кенсінгтону у рамках закону про протидію тероризму після того, як біля головного входу жіночої лікарні Ліверпуля вибухнуло таксі.

Поділитись