Шольца закликали піти у відставку після промови про Україну

Шольца закликали піти у відставку після промови про Україну

Канцлер Німеччини Олаф Шольц виступив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Німецькі користувачі соціальних мереж та читачі порталу FAZ розкритикували його слова про Україну. Олаф Шольц на форумі в Давосі заявив, що Захід та Україна не приймуть пропозицію миру на російських умовах. Багато користувачів соціальних мереж висловили невдоволення цими словами та розкритикували його за «нездатність підкріплювати слова діями».

«Шольц представляє жалюгідну картину. Він не здатний діяти, напевно, він щодня натикається на сумніви у власних думках», – написав користувач під ніком Volker Friedlich. Він додав, що канцлер Німеччини вже перекладав відповідальність за свої дії на інших під час епідемії COVID-19.

«Слова, слова, нічого, крім слів. Від Шольца іншого й годі було очікувати», — висловив думку читач Trubadix. За його словами, Шольц за гарними виразами ховає лицемірство та навмисне небажання діяти.

“Цікаво, що Шольц ні словом не сказав про заклик Кіссінджера піти на територіальні поступки Росії”, – зазначив користувач Georg Raimund. Він наголосив, що це безперечно суперечить офіційній позиції західних країн.

“Шольц якимось чином став запрограмованою лялькою, що говорить”, – вважає Oliver Krug.

Поділитись