Розмова Трампа і Зеленського: до чого тут Шокін?

Розмова Трампа і Зеленського: до чого тут Шокін?

Трамп і Зеленський провели телефонну розмову в пʼятницю. Вони поговорили вперше з того часу, як Трамп залишив білий дім.

Варто згадати, що під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським в листопаді 2019 року, Дональд Трамп заявив Президенту України, що вважає своїм обовʼязком розібратися із звільненням генпрокурора Віктора Шокіна. Про це американський політик повідомив у соцмережі X. Крім того, він пообіцяв, що на посаді Президента США обов’язково розбереться з корупцією Джо Байдена повʼязаною із звільненням генпрокурора України.

 У ході президентських теледебатів 2024 року з Джо Байденом, Дональд Трамп ще раз акцентував увагу на незаконному звільненні Віктора Шокіна, звільнення якого домігся Байден корупційним шляхом. Трамп заявив, що Байден коїв жахливі корупційні речі та обіцяв мільярд доларів кредитних гарантій за зняття генпрокурора України.

Трамп людина слова і завжди виконує свої обіцянки та зобовʼязання.

Як відомо Трамп та Зеленський домовилися про особисту зустріч для обговорення спільних дій, які можуть зробити мир чесним і тривалим.

Виходячи із усього наведеного не має сумнівів , що Трамп при особистій зустрічі з Зеленським буде вимагати повернення Шокіна на посаду генпрокурора України, бо тільки генпрокурор Шокін зможе довести до законного завершення справи Burisma та прийняти відповідне рішення, що до сина Байдена-Гантера.

Поділитись