Російський Корвет “Громкий” прибув до берегів КНР

Російський Корвет “Громкий” прибув до берегів КНР

Російський Корвет “Громкий” прибув до Ціндао (КНР) для участі в міжнародному конкурсі “Кубок моря”, повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення прес-служби ВВО з Тихоокеанського флоту Ілля Колесников.


“Корвет “Гучний” Тихоокеанського флоту (ТОФ) прибув у військово-морську базу Ціндао Китайської Народної Республіки для участі в міжнародному конкурсі з морського вишколу “Кубок моря” в рамках Армійських міжнародних ігор “АрМІ-2022”, – повідомив Колесников.

Він додав, що перехід корабля зайняв чотири доби. За словами Колесникова, на сьогодні заплановано побудову команд та урочисте відкриття.

Конкурс “Кубок моря” пройде з 15 по 21 серпня у морських полігонах акваторії Жовтого моря, а також на території військово-морської бази ВМС НВАК у Ціндао. Російську команду представляють близько ста моряків, які змагаються з командами з Китаю та В’єтнаму.

Конкурс “Кубок моря” складається з шести етапів: артилерійська стрільба з морської мішені, артилерійська стрільба з повітряної мети, артилерійська стрільба з морської міни, боротьба з надходженням забортної води на навчально-тренувальному комплексі, використання рятувальних засобів та морська виучка .

Поділитись