Пригожин заявив про боротьбу за владу в РФ

Пригожин заявив про боротьбу за владу в РФ

Банда «Вагнер» скоро припинить своє існування і піде в історію. Про це оголосив її фундатор Євген Пригожин.

«На сьогоднішній день ми приходимо до того, що ПВК «Вагнер» закінчується. І за якийсь короткий час перестануть існувати «вагнерівці». Ми підемо в історію, нічого страшного», – сказав Пригожин.

Реагуючи на репліку інтерв’юера, що така заява деморалізує росіян, ватажок вагнерівців пообіцяв повторити його ще раз: «Я зараз ще раз її зроблю пізніше. Нині про боєприпаси, а потім про ПВК «Вагнер».

Раніше Пригожин поширив інформацію про нібито ухвалення рішення призупинити артилерійський вогонь у Бахмуті на час поїздки журналістів США, яких везли до міста ЗСУ.

Пізніше він спростував повідомлення, назвавши заяву жартом.

Як зазначають коментатори, останнім часом Пригожин відзначився цілою серією агресивних заяв на адресу путінських чиновників, т.зв. олігархів та членів військової банди МО Росії.

Путинський кухар обурено звинуватив грошових путінських злодіїв у створенні своїх власних приватних військових банд, при цьому принагідно ображаючи.

Пригожин публічно підтвердив, що в Росії розгортається боротьба за владу і що путінські злодії створюють приватні військові армії саме з цієї причини.

Тим самим ватажок «Вагнера» фактично визнав, що вплив Путіна швидко слабшає і в Росії настає кривава бійка за владу.

Поділитись