Помічник Путіна розкрив деталі його візиту до Індії

Помічник Путіна розкрив деталі його візиту до Індії

Президент Росії Володимир Путін 6 грудня в Індії проведе зустріч із прем’єр-міністром країни Нарендрою Моді.

За словами помічника російського лідера Юрія Ушакова, переговори включають обід у форматі тет-а-тет, це дозволяє обговорити «найжорстокіші міжнародні питання». Він зазначив, що за підсумками переговорів Путіна і Моді буде підписано пакет із 10 угод у найрізноманітніших областях.

До цього часу опрацювання цих угод ведеться. Ми маємо впевненість, що пакет угод у контексті візиту буде оформлений, — сказав Ушаков.

Він додав, що до російської делегації під час візиту Путіна до Індії увійдуть глава МЗС РФ Сергій Лавров, голова Міноборони Росії Сергій Шойгу, а також голова «Роснефти» Ігор Сєчін.

За словами Ушакова, 6 грудня Росія та Індія проведуть засідання комісії з військово-технічного співробітництва (ВТС) та переговори глав МЗС та Міноборони у форматі «2+2». Також у першій половині дня пройде субстантивний контакт у форматі «2+2», у якому братимуть участь міністри закордонних справ та міністри оборони двох країн.

Раніше повідомлялося, що Путін та Моді домовилися про проведення саміту в Індії, як тільки дозволять санітарно-епідеміологічні умови.

Поділитись