Після застосування Bayraktar в Україні, у Туреччини з’явилося понад 500 замовлень на дрони

Після застосування Bayraktar в Україні, у Туреччини з’явилося понад 500 замовлень на дрони

Десятки країн вирішили замовити турецькі ударні безпілотники Bayraktar TB2.

Після застосування турецьких ударних безпілотників Bayraktar TB2 в Україні, у Туреччині з’явилися замовлення на виробництво більш ніж 500 безпілотників. Фактично, як стверджує глава компанії «Baykar Technologies», на сьогоднішній день виробничі заводи з випуску безпілотників Bayraktar TB2 завантажені на три роки вперед, що при виробничій потужності компанії в 20 безпілотників на місяць дозволяє стверджувати, що десятки країн світу вирішили придбати близько 500 дронів цього.

“Зараз, оскільки Bayraktar TB2 і Bayraktar Akıncı виробляються серійно, ми маємо попит на обидва. Тому наша компанія має велику кількість замовлень. Виробництво нашої компанії зараз заброньовано приблизно на три роки вперед. Оскільки ці системи доводять свою ефективність на практиці, все більше країн зацікавлені в них і, зокрема, в системі Bayraktar TB2, де співвідношення продуктивності до вартості вище. Це система, де ви не платите стільки, скільки потрібно заплатити за винищувач”, – заявив голова компанії “Baykar Technologies” Халук Байрактар.

Які саме країни замовили у Туреччини таку велику кількість дронів – невідомо, при цьому сам Байрактар ​​не став коментувати відомості про те, що першою країною, яка почне експлуатувати безпілотники Bayraktar Akinci, після появи дронів у Туреччині, стане Україна.

Поділитись