Після війни ми зіткнулися з новими погрозами Вірменії, – Алієв

Після війни ми зіткнулися з новими погрозами Вірменії, – Алієв

Ми вирішили питання з Вірменією. Впевнений, що третьої війни не буде. Однак погрози не усунуті, після війни ми зіткнулися з новими погрозами.

Президент Ільхам Алієв наголосив на цьому в інтерв’ю місцевим телевізійним каналам. Його слова наводить прес-служба глави держави.

«Протистояти цим загрозам непросто – потрібні і воля, і впевненість у собі. Ми ніколи не йшли і не підемо на авантюру. Якщо ми, як кажуть, відважили цим провокаціям нищівну ляпас, значить це не просто пропаганда, ми відчуваємо в собі силу. Кожен має знати, що з нами не варто жартувати. Ми розпочали це відразу після війни, бо знали, що саме це визначатиме майбутнє світу», — сказав глава держави.

Президент наголосив, що після російсько-української війни всі займаються питаннями будівництва армії. Найбільші європейські країни, які взагалі приділяли уваги армійському будівництву, сьогодні створюють свої армії.

«Сьогодні почали говорити про єдину європейську армію. Почали або розширюють випуск продукції військового призначення. А коли ми розпочали це? Ось уже 15 років. Повинен також зазначити, що ми уклали нові контракти, здебільшого з турецькими та ізраїльськими компаніями, компаніями інших країн, крім того, перебуваємо на заключній стадії переговорів із кількома провідними компаніями для розширення місцевого виробництва», – наголосив президент Ільхам Алієв.

Поділитись