Опозиція Білорусі готує новий страйк: нелегітимна влада не виконала жодної з вимог білорусів

Опозиція Білорусі готує новий страйк: нелегітимна влада не виконала жодної з вимог білорусів

“Наші герої все ще сидять у в’язниці. Насильство на вулицях триває. А Лукашенко торгує незалежністю нашої Батьківщини аби всидіти на своєму троні”, – йдеться в заяві опозиції.

“МИ БУЛИ ДО ЦЬОГО ГОТОВІ.

Сьогодні вся Білорусь дала зрозуміти, що злочинному режиму немає місця в нашій країні. Робітники, студенти, підприємці, діячі культури і пенсіонери, вчителі та лікарі показали, що ми не дозволимо витирати об себе ноги. Вся країна вказала Лукашенко на двері.

І МИ ВІДКРИЄМО ЙОМУ ЦЮ ДВЕРІ!

Розмах сьогоднішнього протесту завтра тільки збільшиться. Якщо ви не можете відкрито підтримувати страйк – влаштовуйте на виробництві САБОТАЖ. Не можна допустити, щоб наша праця пішла на користь людиноненависницького режиму.

СТУДЕНТИ І викладачем НЕ ЙДУТЬ НА ПАРИ!

З ранку ми збираємося в фойє університетів, агітуємо одногрупників і виходимо в місто відкрито висловлювати наше невдоволення.

Студентів, що страйкують І РОБОЧИХ ПІДТРИМУЮТЬ ВСІ білоруси.

Ми своїх не кидаємо. Кожен допомагає чим може – блокуємо дороги, щоб карателі не могли проїхати, приносимо страйкуючим теплу їжу і чай, приєднуємося до виступів. А ввечері всі разом збираємося в своїх дворах і даємо зрозуміти, що влада – це ми!,, – йдеться в посланні опозиції.

Поділитись